Onderwijsplatform Bouw en Infra

Zo'n veertig roc's met een bouw- of infragerichte opleiding zijn lid van het Onderwijsplatform Bouw en Infra en hebben een samenwerkingsovereenkomst met Fundeon. Deze roc's bepalen mede welke onderwijsproducten Fundeon ontwikkelt voor de mbo-opleidingen bouw en infra.

Ten behoeve van de besluitvorming is uit de leden van het Onderwijsplatform een stuurgroep gekozen. Hierin zitten negen vertegenwoordigers van roc’s. Daarnaast hebben drie vertegenwoordigers van de opleidingsbedrijven een adviesfunctie in de stuurgroep.

Overleg over ontwikkeling leermiddelen, examineringsproducten en -diensten
De stuurgroep van het Onderwijsplatform overlegt met Fundeon over de ontwikkeling van leermiddelen, examineringsproducten en -diensten en andere onderwijsproducten ten behoeve van de diverse opleidingen. De stuurgroep bepaalt dus mede wát Fundeon ontwikkelt, wannéér ze dat doet en hoe ze dat doet. De stuurgroep komt zo’n zes keer per jaar bijeen en koppelt via ledenvergaderingen tweemaal per jaar terug naar de overige leden van het Onderwijsplatform. De ledenvergaderingen worden gecombineerd met de algemene ledenvergaderingen van de BTG.

Namens roc's
Eddy Gruppen ROC van Twente
Antie Vos Graafschap College
Anton van Doren Markiezaat College
Marten Ris Regio College
Henk Huberts Alfa College
Marleen Michielsen Da Vinci College
Herman Meppelink SOMA College
Marty Willems Summa College
Michel van de Burg ROC De Leygraaf
Namens opleidingsbedrijven
Jan den Engelsman               Bouwmensen Bergen op Zoom
Henk Klein Poelhuis Aannemersfederatie Nederland
Marcel van Lieshout Infra (Vakgroep opleidingsbedrijven)
Namens Fundeon
 Erik Meijering  Hoofd Ontwikkeling
 Henk Hanssen  Sectorcoordinator
 Henk Cornelisse  Uitgever